Image Image Image Image Image

© OnboardDesign 2012. Alle rechten voorbehouden. mail@onboarddesign.nl

Scroll to Top

Naar boven

Afgeronde opdrachten

No Comments
By eelco

On 21, jan 2012 | No Comments | In categorie | By eelco

Timmer- en montagebedrijf Oscar Menkveld

Timmer- & montagebedrijf Oscar Menkveld voert bouwprojecten uit. De kracht van Oscar is het begeleiden van bouwprojecten. Onder zijn organisatie verloopt ieder project soepel, van het eerste gesprek tot en met de oplevering. Hij werkt al bijna vijftien jaar samen met een vaste groep professionele tegelzetters, loodgieters, schilders, elektriciens, stucadoors, parketleggers en timmermannen.

Daarnaast, en dat schrijf ik met grote trots, is Oscar mijn broer.

Casus

Omdat zijn bedrijf al jaren goed loopt en de meeste opdrachten door mond tot mond reclame binnenkomen, wilde hij in eerste instantie een zo eenvoudig mogelijke website. Eigenlijk niet meer dan een korte omschrijving en een emailadres.

Het leek mij juist goed om heel concreet te laten zien waarin zijn werk verschilt van andere bouwbedrijven: breed inzetbaar, zeer precies op details, nette werkwijze (altijd een opgeruimde werkvloer aan het einde van de werkdag). Daarom stelde ik voor om foto’s te maken van een aantal bouwprojecten.

De website geeft in één oogopslag een goede indruk van zijn werk. Bovendien helpen de foto’s Oscar in de communicatie met zijn klanten en kan hij (telefonisch of in persona) concrete voorbeelden laten zien van bepaalde bouwtechnische aspecten of keuze in kleur of accessoires. Dit bespaart hem veel tijd bij het toelichten van offertes.

Inmiddels wordt ik regelmatig opgetrommeld, wanneer er weer een mooi project is afgerond, om te fotograferen en de website bij te werken!

Oscar’s reactie

Eelco is een Pietje Precies. Hij denkt over alle details na, waarvan je zelf niet eens weet dat ze bestaan op een website. Verder verdiept hij zich goed in de doelgroep en denkt mee over de beste manier om deze te bereiken.

Daarin verschilt hij van andere websitebouwers en dat is van grote toegevoegde waarde.

Bezoek de website